--. Trend instellen Uggs zijn geworden van de Ultimate Fashion Statement
Uggs - Of je van hen houden of je haat ze! Als je niet weet wat de heck Uggs zijn, dan kunt u op een bepaald moment uitgegroeid tot een van de mensen die deze laarzen houdt, of een van de vele mensen die ook een hekel aan hen en zal niet worden gevangen dood dragen van hen buiten of binnen het huis.Uggs zijn laarzen van schapenvacht die van oudsher werden gemaakt in Australi?, en een traditionele Australische product, ik opgegeven dragen van hen, niet omdat ik ze, maar mijn pug doet en ze dringt aan op het rippen van hen aan flarden. Nu vind je deze schoenen in de vorm van kiddies laarzen, sandalen, slippers, schoenen en zelfs handtassen worden vervaardigd. Ontwerpen van de boot in wezen dezelfde, maar verschillen in lengte en uitwendige verschijning op veranderingen tevreden.Wereldoorlog piloten droeg ze om hun voeten warm in de open bi-vliegtuigen werden zij verplicht om te vliegen te houden, en de Australische boeren zijn het dragen van hen om hun voeten warm te houden sinds de jaren 1930.?

Aanbieding Uggs Nederland Classic Mini Christmas New Bestellen In Nederland 01
Surfers zelfs droeg ze om hun voeten warm op het strand toen zij uit het water kwam.Het voornaamste doel van de Australische dragen van deze laarzen was om hun voeten warm te houden en ze zijn traditioneel gedragen vrijwel overal in Aussie. Er nog steeds een aantal fabrikanten van Uggs in Australi?, hoewel zij niet zijn toegestaan om het product op de markt als een Ugg, als het handelsmerk is in Amerikaanse handen. Ze noemen hen, "traditionele Australische schapenvacht laarzen".Ongeacht waar ze zijn gemaakt of wie maakt ze het comfort en de warmte van het dragen van hen kan niet worden ontkend. Het is een ongelooflijk basic design, gemaakt met dubbel gevoerd schapenvacht. Omdat beroemdheden als Paris Hilton en Oprah houden van hun Uggs, net als vele andere beroemdheden, zijn ze uitgegroeid tot toonaangevende artikelen van schoeisel, voor de moderne fashionista. Nu kan iedereen, overal ter wereld, wil dat ze, zelfs een aantal van de mensen die ze te verwarmen, zal ze te dragen om in!

De naam, de Australische legende vertelt ons, kwam net over uit te roepen deze laarzen "lelijke" het werd ingekort tot Ug of Ugh en heeft zelfs een vermelding in woordenboeken in dit land.Amerikanen, die zijn snel uit het merk als het gaat om de registratie van merken, zag een markt voor deze laarzen en geregistreerd UGG als een handelsmerk. Nu de Decker Outdoor Corporation heeft de rechten op de naam en u zult zowel UGG VS en UGG Australia te vinden, met het Amerikaanse bedrijf dat de moedermaatschappij van dit bekende merk.
source:http://www.poststromenweg.nl